«Μάζεψε» όλες τις φανέλες η Μηλάκη και έφυγε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Η Ηρώ Μηλάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας σε επτά αγωνίσματα στην ποδηλασία πίστας

bet365

Η Ηρώ Μηλάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας σε επτά αγωνίσματα στην ποδηλασία πίστας και αναχώρησε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Μοναδικό ρεκόρ στα χρονικά της ελληνικής ποδηλασίας κατάφερε να πετύχει η αθλήτρια του ΠΑΣ Ατλας Ρεθύμνου, Ηρώ Μηλάκη κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος πίστας στο οποίο κατέκτησε επτά χρυσά μετάλλια και μαζί πήρε τις αντίστοιχες φανέλες της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Σε όποιο αγώνισμα από τα επτά που κοντραρίστηκε με τις συναθλήτριές της, η Μηλάκη κατάφερε πάντα να κερδίσει την πρώτη θέση.

Συγκεκριμένα, επικράτησε στα εξής αγωνίσματα: 200μ. σπριντ, Όμνιουμ, αγώνισμα Πόντων, ατομική καταδίωξη (3χλμ.), Elimination, Σκρατς και Κεϊρίν, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγωνιστική της ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται εν όψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Γλασκώβης (3-13/8), αλλά και για την επίτευξη του μεγάλου της στόχου που δεν είναι άλλος από την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων.

Τη Δευτέρα (31/7) η Αργυρώ Μηλάκη αναχώρησε για τη Σκωτία συνοδευόμενη από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γιώργο Βαρβεράκη

«Την αποστολή συνοδεύουν οι χιλιάδες ευχές, θαυμαστών και φίλων, του αθλήματος καθώς και σύσσωμου του Δ.Σ. της Ε,Ο,Π, το οποίοι συγχαίρει την Αργυρώ Μηλάκη και τον Προπονητή Γιώργο Βαρβεράκη, για τις επιτυχίες που έφερε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας 2023» αναφέρεται εκ μέρους της ΕΟ Ποδηλασίας.

 

Τελευταία Νέα