Γιαν Ούλριχ: «Κάπνισα 700 τσιγάρα σε μια ημέρα, ήθελα να κάνω παγκόσμιο ρεκόρ»

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Γιαν Ούλριχ

bet365

Ο 50χρονος Γιαν Ούλριχ, ο μοναδικός που έχει νικήσει στον Γύρο Γαλλίας, συνεχίζει τις αποκαλύψεις από την πιο σκοτεινή πλευρά της ζωής του.

O Γιαν Ούλριχ συνεχίζει να αποκαλύπτει «μαύρες» στιγμές της ζωής του. Ο 50χρονος σήμερα Γερμανός, νικητής στον Γύρο της Γαλλίας το 1997, πριν από ένα μήνα μίλησε για τη σχέση του με το ντόπινγκ.

«Ναι, έκανα χρήση ντόπινγκ», παραδέχθηκε ο Ούλριχ λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Der Gejagte» («The Hunted», «Ο Κυνηγημένος»).

«Αν είχα πει την ιστορία μου, θα είχα περάσει πολλά υπέροχα χρόνια. Αλλά δεν είχα το αρχ...α», είχε παραδεχθεί ο Ούλριχ.

Ο Ούλριχ που αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα με τη χρήση κοκαΐνης, αλκοόλ, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, μεταξύ της δεκαετίας του 1990 και του 2000, καθώς και για την κατάθλιψη που τον έφεραν στο χείλος της απόλυτης καταστροφής.

«Εκείνη την εποχή, κάθε μέρα ήταν θέμα ζωής και θανάτου, δεν ήμουν καθόλου καλά. Έκανα μεγάλη χρήση κοκαΐνης, έπινα ουίσκι σαν να ήταν νερό, μέχρι που κόντεψα να πεθάνω» είπε χαρακτηριστικά.

Η τελευταία αποκάλυψή του αφορά την προσπάθεια να καταγράψει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες κατά τη διάρκεια εκείνης της σκοτεινής περιόδου της καριέρας του.

«Συνήθιζα να εφευρίσκω προκλήσεις. Κάποτε ήθελα να κάνω παγκόσμιο ρεκόρ, κάπνισα περισσότερα από 700 τσιγάρα σε μια ημέρα. Είναι μυστήριο το πώς κατάφερα να αντέξω τόσο πολύ».

@Photo credits: Instagram / Jan Ullrich
 

Τελευταία Νέα