«Συγχαρητήρια 'Σούμπι'!»

Τόσο ο Βαλβέρδε όσο και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό συνεχάρησαν θερμά τον Σουμπίνιο για την πολύ καλή χρονιά που έκανε με ΟΦΗ και Λεβαδειακό φέτος στην Σούπερ Λίγκα. «Συγχαρητήρια 'Σούμπι'! Μπράβο σου για την πολύ καλή χρονιά που έκανες και την μεγάλη σου προσπάθεια.
Πήγες εξαιρετικά φέτος», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στου Ρέντη με τον Βραζιλιάνο χαφ να χαμογελά και να ευχαριστεί τον προπονητή του και τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. «Στο χέρι σου είναι τώρα να δείξεις την αξία σου και να πάρεις ευκαιρίες στον Ολυμπιακό», συμπλήρωναν ανάμεσα στα άλλα ορισμένοι.
Ο «Σούμπι» δεν έκρυβε την μεγάλη του ικανοποίηση για την επάνοδό του στον Ολυμπιακό. «Είμαι ευτυχισμένος που γύρισα στον Ολυμπιακό, σε μία πραγματικά πολύ μεγάλη ομάδα. Θέλω να τα δώσω όλα και να μπορέσω να παίξω κάποια παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κλαμπ που του χρόνου θ' αγωνίζεται και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ», έλεγε στο περιβάλλον του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.