«Aδιάφορη» ισοπαλία και «κράξιμο»

Θάνος Σαρρής
«Aδιάφορη» ισοπαλία και «κράξιμο»

bet365

Εσπανιόλ και Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλες στο Κορνεγιά Ελ Πρατ, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες και τον κόσμο των γηπεδούχων να στρέφεται κατά της διοίκησης.

Με τους οπαδούς στις κερκίδες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική της ομάδας, η Εσπανιόλ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν με νίκη. Η κίνησή τους να παραχωρήσει τα δικαιώματα των παικτών σε εταιρεία μάνατζερ καθιστά την ομάδα έρμαιο στις ορέξεις... κάθε ενδιαφερόμενου, κάτι που φυσικά δεν αρέσει στους οπαδούς!

Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης δημιουργήθηκε στο 23`, όταν μετά από σέντρα του Νάβας, ο Νεγκρέδο έστειλε την μπάλα στα χέρια του Αλβάρες. Ο Ισπανός επιθετικός είχε μια ακόμα ευκαιρία, μετά από κόρνερ, αλλά ο κίπερ της Εσπανιόλ δήλωσε ξανά παρών. Ο ρυθμός πριν το ημίχρονο έπεσε πολύ, με τους Σεβιγιάνους να έχουν έτσι τη δυνατότητα να κάνουν το παιχνίδι τους και να χτυπούν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Νεγκρέδο.

Το γκολ ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο τους οπαδούς των γηπεδούχων, που ζητούσαν την παραίτηση της διοίκησης. Παρά το ψυχολογικό αβαντάζ και την δυσκολία που αντιμετώπιζε η ομάδα του Ποκετίνο στο αμυντικό κομμάτι, η Σεβίλλη δεν έδειξε να κυνηγά το δεύτερο τέρμα. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχασαν μία ευκαιρία με τον Αλφάρο και βρήκαν τη λύση με τον Κουτίνιο στο 77`, ο οποίος ισοφάρισε και έδωσε... ζωή στην κερκίδα. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα