Σχεδιασμό με Κούπερ η Ορντούσπορ

Μπορεί ο Κούπερ να παραμένει στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, ωστόσο όπως αναφέρει σήμερα η Fanatik, η ομάδα του Ισπανού τεχνικού στοχεύει στην δημιουργία ενός δυνατού συνόλου την επόμενη σεζόν, κοιτάζοντας προς την αγορά της ιβηρικής χερσονήσου για την μεταγραφική της ενίσχυση.
Το... σαφάρι μάλιστα της Ορντούσπορ, γίνεται όπως αναφέρει το δημοσίευμα πάνω στην λίστα που έχει δώσει ο πρώην προπονητής του Άρη, ενώ μεταξύ άλλων κοιτάζει στις Σπόρτινγκ Χιχόν, Χετάφε και Λεβάντε για υποψήφιους στόχους. Συμπληρώνει μάλιστα ότι ο τουρκικός σύλλογος θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων παικτών.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ολυμπιακός: Η εισήγηση προς τη ΓΣ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 21,5 εκατ. ευρώ που θα καλύψει ο Μαρινάκης
- Μεταγραφές: Τα... χτυπήματα του «Big 5», ο αμετακίνητος Κριστιάνο Ρονάλντο και η κινητικότητα σε Premier League!
- Μπράιτον: Ο... θαυματουργός χυμός που δεν θα απολαύσουν Κωστούλας και Τζίμας