Τέλος ο Παολίλο από Ίντερ

Τέλος ο Παολίλο από Ίντερ

Gazzetta team
Τέλος ο Παολίλο από Ίντερ

bet365

Την παραίτησή του από το πόστο του γενικού διευθυντή της Ίντερ έκανε γνωστή στον Μάσιμο Μοράτι ο Ερνέστο Παολίλο μετά από επτά χρόνια στην ομάδα του Μιλάνου.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο 66χρονος οικονομολόγος ανέφερε: «Αγαπητέ πρόεδρε, πάντα πίστευα πως η ζωή, όπως και η οικονομία, κάνει κύκλους. Για αυτό θα ήθελα να σας ενημερώσω πως πιστεύω ότι έκλεισε ο κύκλος μου στην Ίντερ».

Για να προσθέσει: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένεια Μοράτι και όλους όσους με στήριξαν σε αυτά τα φανταστικά χρόνια. Ήταν μοναδική εμπειρία και ελπίζω ο Μάρκο Φασόνε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στη νέα του πρόκληση».

Τη θέση του Ερνέστο Παολίλο θα πάρει ο Μάρκο Φασόνε, ο οποίος ήταν διευθυντής ανάπτυξης της Γιουβέντους το 2003 και στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Νάπολι για έξι χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα