«Πλήρης ο φάκελος του Παναθηναϊκού»

«Πλήρης ο φάκελος του Παναθηναϊκού»

Θάνος Σαρρής
«Πλήρης ο φάκελος του Παναθηναϊκού»

bet365

Οι... κύκλοι του Ολυμπιακού έσπευσαν να πάρουν θέση για την αδειοδότηση, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν άφησαν τις τοποθετήσεις να πέσουν κάτω και... απάντησαν άμεσα!

Kύκλοι του Παναθηναϊκού τόνιζαν ότι η αδειοδότηση της ομάδας ήταν νομιμότατη από τη στιγμή που ο φάκελος ήταν πληρέστατος και ξεκαθάρισαν ότι δεν τίθεται θέμα δανείου από την τράπεζα Πειραιώς. Παράλληλα, υποστήριξαν ότι πρέπει να μπει τέλος στην εσωστρέφεια και τις συνεχείς αντεγκλήσεις, χωρίς να ανεβάσουν τους τόνους, ενώ αναφέρθηκαν στην αναγκή αντιμετώπισης των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου με διαφορετικό τρόπο.

«Η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ είναι νομιμότατη. Ο φάκελός μας ήταν πληρέστατος και το πλάνο βιωσιμότητας βασίζεται στην χρηματοδότηση από τους οπαδούς της ομάδας, πλάνο που θεωρείται από την UEFA το πλέον ασφαλές μοντέλο. Διευκρινίζεται δε ότι δεν υπάρχει θέμα δανειοδότησης από την τράπεζα Πειραιώς», έλεγαν χαρακτηριστικά στην «πράσινη» ΠΑΕ και πρόσθεταν:
«Οι σημερινές αποφάσεις περί αδειοδοτήσεων φωτίζουν με τον πιο έντονο τρόπο τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο μας και καταδεικνύουν την ανάγκη να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. Τέλος, ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να σταματήσει η εσωστρέφεια, την οποία τροφοδοτούν οι συνεχείς αντεγκλήσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα