Ξανά στην Primera η Θέλτα!

Η ομάδα του Βίγκο χρειαζόταν μόλις ένα βαθμό στο ματς με την Κόρδοβα και με το 0-0 επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία ύστερα από πέντε χρόνια!
Mετά την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια που επέστρεψε στην Πριμέρα και η Θέλτα Βίγκο το κατάφερε και θα βρεθεί στα... σαλόνια ύστερα από πέντε ολόκληρα χρόνια. Η Θέλτα ήθελε μόλις ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Κόρδοβα και η λευκή ισοπαλία δεν... χάλασε κανέναν από τους δύο!
Το τρίτο εισιτήριο της ανόδο θα παιχτεί στα μπαράζ μεταξύ Βαγιαδολίδ, Αλκορκόν, Έρκουλες και Κόρδοβα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.