Πιέζει για Ζαγοράκη ο Σαββίδης

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιέζει ο Ιβάν Σαββίδης για επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ. Ο πρώην πρόεδρος του Δικέφαλου έχει αρνηθεί δύο φορές, αν όμως τελικά ο ομογενής επιχειρηματίας μπει στην ΠΑΕ οι πιέσεις αναμένεται να ενταχθούν.
Η πρώτη επαφή των δύο ανδρών φέρεται να έγινε κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού όπου συναντήθηκαν τυχαία οι δύο άνδρες, με τον Σαββίδη να ζητά από τον «Ζαγόρ» να επιστρέψει. Αυτό φέρεται να συνέβη λίγο μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, με τον δεύτερο να τονίζει: Πες τα με τον Βρύζα, εγώ έχω φύγει.
Η επόμενη επαφή τους ήταν λίγο πριν τον διορισμό της νέας διοίκησης, όπου πάλι ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε από τον Ζαγοράκη να μπει στο σχήμα. Αυτή ήταν η δεύτερη άρνηση του Ζαγοράκη και εν συνεχεία ο Σαββίδης αποφάσισε και ζήτησε να μπει εκ μέρους του στη διοίκηση του Δικέφαλου ο οικονομικός του σύμβουλος, ο Ρώσος Αντρέι Κοντάροφ,
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.