Στην Κρήτη ο Δημούτσος

Σε... γνώριμα εδάφη, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, ο άσσος του Ατρομήτου, Ελίνι Δημούτσος. Ο νεαρός παίκτης, επέλεξε το Ηράκλειο Κρήτης, για να χαλαρώσει, πριν την επιστροφή του στις προπονήσεις, ενόψει της νέας σεζόν.
Εκεί, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς συμπαίκτες και φίλους, που έχει αποκομίσει από το πέρασμά του από τον ΟΦΗ, τη σεζόν 2008-09.
Μάλιστα, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, «βολιδοσκοπήθηκε» με ερωτήσεις από τους οπαδούς , σχετικά με πιθανό... επαναπατρισμό του. Οι οπαδοί του ΟΦΗ, δεν έχουν ξεχάσει την προσφορά του,ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και πως πέρσι το καλοκαίρι, βρέθηκε μία ανάσα από την επιστροφή του στην ομάδα.
Παρόλα αυτά, ο Δημούτσος δεν έδειξε ιδιαίτερα θερμός, αποφεύγοντας ευγενικά να απαντήσει.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Άρης: Οι παραινέσεις του Ουζουνίδη και η 5η θέση που θα είχε εξασφαλιστεί δίχως διαίρεση…
- Ουζουνίδης: «Είμαστε ο Άρης, ένα μεγάλο κλαμπ, δεν σχολιάζουμε δηλώσεις αλλά ξέρουμε και το παρελθόν του καθενός»
- Ένταση με Πάμπλο Γκαρσία στη συνέντευξη Τύπου μετά το Άρης - Ατρόμητος: «Αν είναι άντρες να βρίσουν εμένα όχι τη μητέρα μου» είπε ο Ουρουγουανός