«Μια τεράστια παρεξήγηση»

«Μια τεράστια παρεξήγηση»

«Μια τεράστια παρεξήγηση»

bet365

Κατάλαβαν το λάθος τους, οι λογαριασμοί τους μπέρδεψαν και ο μάνατζερ του Φιλομένο τονίζει πως ο ΠΑΟΚ προέβη στην εξόφληση των οφειλομένων. Η ανακοίνωση του Αργεντίνου.

Έπειτα από αρκετές ημέρες η απάντηση του Λούσιο Φιλομένο ήρθε μέσω του μάνατζέρ του, Χούλιο Κρουζ, ο οποίος υποστήριξε πως όλα οφείλονται σε μια μεγάλη παρεξήγηση, καθώς τα λεφτά είχαν μπει, αλλά κανείς τους δεν είχε ειδοποιηθεί... Βέβαια, από τον ΠΑΟΚ τονίζεται πως και μετά την κατάθεση είχαν γίνει προσπάθειες επικοινωνίας, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα τόσο με τον εκπρόσωπο όσο και με τον παίκτη. Ο μάνατζερ του Αργεντίνου σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως οι Θεσσαλονικείς προέβησαν στην εξόφληση και πως ο Φιλομένο δεν έχει πλέον τίποτα να διεκδικήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών το κλαμπ του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε δημοσίως ότι προέβη στην εξόφληση όλων τω οφειλομένων προς τον Λούσιο Φιλομένο.
Αυτές οι δηλώσεις είναι αληθινές και ο Φιλομένο έκανε λάθος λέγοντας το αντίθετο.
Αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν πως ο Λούσιο έδωσε αριθμό λογαριασμού στην εταιρεία μου στην Ελβετία, αλλά δεν είναι προσωπικός. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μάθαμε ποτέ πως τα χρήματα κατατέθηκαν εκεί.
Επισημαίνουμε και επιβεβαιώνουμε ξανά πως δεν έχουμε δεχθεί τηλεφωνήματα του κ. προέδρου που είπε ότι το έκανε και μπορώ να επιβεβαιώσω πως έχει όλα τα νούμερά μου, όλους τους τρόπους που θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μας.
Από τη στιγμή που ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση, ως νόμιμος εκπρόσωπος του Φιλομένο μπορώ να επιβεβαιώσω πως ισχύουν όλα όσα είπε ο πρόεδρος πως τα οφειλόμενα στον πελάτη μου και μένα έχουν κατατεθεί κανονικά και ο παίκτης δεν έχει τίποτα να διεκδικήσει. Στέλνω τα σέβη στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό του. » αναφέρει η ανακοίνωση του μάνατζερ του Φιλομένου, Χούλιο Κρουζ.
Κατάλαβαν το λάθος τους
Αφού πέρασαν κάποιες ημέρες από την παρουσίαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όλων των στοιχείων, εκείνων που έδειχναν πως καταβλήθηκαν κανονικά σε λογαριασμό ελβετικής τράπεζας τα χρήματα, η πλευρά Φιλομένο… αποφάσισε να πάρει θέση και με την ανακοίνωσή της να δείξει πως έκανε λάθος. Η παρεξήγηση αυτή έδειξε πως η συνεννόηση μάνατζερ και ποδοσφαιριστή δεν ήταν αυτή που έπρεπε να υπάρχει, μιας και τα χρήματα είχαν τοποθετηθεί αρκετό καιρό πριν... Το gazzetta.gr είχε την υποχρέωση να παρουσιάσει την άποψη του παίκτη, αλλά και την τοποθέτηση του ΠΑΟΚ, στα λεγόμενα τόσο του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή όσο και του μάνατζερ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα