Τα έβαλε με τη διαιτησία ο Σάντος

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν της Εθνικής για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε την ακόλουθη δήλωση στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
«Θεωρώ πως καμία κάρτα του Παπασταθόπουλου δεν υπήρχε. Πολύ απλά δεν υπήρχαν φάουλ στις φάσεις. Επίσης θεωρώ πως υπάρχει πέναλτι στην φάση του Πέρκις όταν και χτυπά η μπάλα στο χέρι του. Δεν ήμασταν καλοί στα πρώτα 25 λεπτά.
Μετά ισορροπήσαμε το ματς. Είχαμε ατυχίες όπως με τον τραυματισμό του Αβραάμ και την αποβολή του Παπασταθόπουλου. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να παλέψουμε στο δεύτερο μέρος. Ήμασταν πιο αποφασισμένοι, παλέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα αυτό. Μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.