«Κόκκινη» λατρεία στο Μεσολόγγι
Κατά την άφιξη της αποστολής υπήρξε θερμή υποδοχή. Τους βετεράνους του Ολυμπιακού, η οποίοι ταξίδεψαν με το πούλμαν της ομάδας, υποδέχθηκε μία... φάλαγγα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, η οποία συνόδευσε το πούλμαν μέχρι το γήπεδο. Ο κόσμος ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός και ενθουσιώδης.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης έλαβαν χώρα τιμητικές διακρίσεις. Αντιπρόσωποι της Θύρας 7 από το Παναιτώλιο, τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και το Αιτωλικό τίμησαν τους βετεράνους του Ολυμπιακού, παραδίδοντάς τους Κύπελλο και μετάλλια. Το ίδιο έκανε και η αντίπαλη ομάδα, ο Αχελώος Νεοχωρίου, ενώ τιμήθηκε και και ο Πέτρος Μίχος.
Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και ο Αντιδήμαρχος Παντελής Καρατσόλης βράβευσαν και τον Γιώργο Ασπρογέρακα, η καταγωγή του οποίου είναι από την περιοχή. Η φιλαρμονική του δήμου Μεσολογγίου έδωσε την πρέπουσα επισημότητα στην περίσταση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα των Βετεράνων αντιμετώπισε δύο αντιπάλους. Τον Αχελώο Νεοχωρίου στο πρώτο ημίχρονο και μία μικτή ομάδα βετεράνων της περιοχής στην επανάληψη. Επικράτησαν 3-0 με γκολ των Σταυρόπουλου, Αρζένη και Μπονόβα.
Στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκαν οι Κελεσίδης, Δαμιανίδης, Γκαϊτατζής, Αρζένης, Αγγελής, Μίχος, Ξανθόπουλος, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Βαΐτσης και Καλτσάς. Στην συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Καλογερόπουλος, Χόρτσας, Μπαρμπαρής, Ασπρογέρακας, Ρούσσος Κουμαριάς, Γαϊτανάρος, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Μαντάζης, Γκαβέζος, Πολίτης, Σταμάτης και Βέλλιος. Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε ο Ηλίας Ρωσίδης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
