Ένας αγώνας λόγω εκλογών...

Φώτης Καρακούσης
Ένας αγώνας λόγω εκλογών...

bet365

Μόνο η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ολλανδία θα μπορέσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου να δουν σε ζωντανή μετάδοση, καθώς λόγω εκλογών το ματς Δανία-Γερμανία θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση.

Τα παιχνίδια της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής συνεχίζονται και αύριο Κυριακή και όπως είναι γνωστό διεξάγονται και τα δύο στις 21:45 και μεταδίδονται το ένα από την ΕΤ1 και το άλλο από τη ΝΕΤ. Αυτό δεν θα ισχύσει όμως την Κυριακή, καθώς λόγω των εκλογών η ΕΤΙ θα δείξει κανονικά ένα παιχνίδι και η ΝΕΤ τις Εκλογές. Η αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά θα είναι αυτή της Πορτογαλίας με την Ολλανδία που είναι και το μεγάλο ντέρμπι του δευτέρου ομίλου με την περιγραφή να την κάνει ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Το δεύτερο παιχνίδι, αυτό της Δανίας με την Γερμανία θα μεταδοθεί στις 00:45 σε μαγνητοσκόπηση από τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο. Ενδιάμεσα στις δύο μεταδόσεις, αλλά και μετά από αυτές θα υπάρξουν οι εκπομπές για το Euro στην ΕΤ1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα