«Θέλει να κρατήσει Ορμπάιθ ο Ολυμπιακός»

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της « mundodeportivo» οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ορμπάιθ, ο οποίος πάντως, φέρεται να ψηφίζει ως επόμενο σταθμό για την καριέρα του την Οσασούνα μιας και δεν υπολογίζεται από τον Μαρσέλο Μπιέλσα στη Μπιλμπάο.
«Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, είτε με έναν νέο δανεισμό, είτε αποκτώντας τα δικαιώματά του, περισσότερο από την στιγμή που αποχώρησε ο Καμερουνέζος άσος Ζαν Μακούν, ο οποίος επέστρεψε στην Άστον Βίλα», αναφέρει το σχετικό δημοσιεύμα.
Και συνεχίζει με τα εξής: «Ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν χρειάζεται δεύτερη… σκέψη για τον Πάμπλο Ορμπάιθ, τον οποίο θέλει να τον διατηρήσει για έναν ακόμα χρόνο στον Πειραιά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.