Τσάβες και Ρουίς μέσω του σωστού δρόμου

Ένας από τους ελάχιστους Έλληνες που έχουν δει από κοντά τον Κριστιάν Τσάβες, αλλά και τον Αλαν Ρουίς φυσικά, είναι ο σκάουτερ του Ολυμπιακού Δημήτρης Μπαρμπαλιάς. Πήγε στην Αργεντινή και κάθισε σχεδόν ένα μήνα (συνοδευόμενος από έναν μάνατζερ που ξέρει πολύ καλά την συγκεκριμένη αγορά) και είδε από κοντά πολλά παιχνίδια, τσεκάροντας ακόμα περισσότερους ποδοσφαιριστές.
Τονίζω το ταξίδι του Μπαρμπαλιά στην Αργεντινή, διότι έχει μεγάλη σημασία που οι περιπτώσεις του Τσάβες και του Ρουίς έχουν προκύψει μετά από σκάουτινγκ. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με μια πρόταση για τον αναπληρωματικό του Ρικέλμε στην Μπόκα; Στον κάλαθο των αχρήστων θα έχει καταλήξει το πιθανότερο, όπως πολλές άλλες. 'Η μήπως ήταν πιθανό να κοιτάξει σοβαρά έναν 20χρονο με ταλέντο από τους αμέτρητους τέτοιους που ξεφυτρώνουν κάθε χρόνο στην Αργεντινή; «Ποιος Ρουίς;» θα ήταν η απάντηση και θα είχαμε πάει παρακάτω.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο katimagiko.gr
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.