
«Ο Κολοσσός Καπίνο»!

Το Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας έλαβε τέλος και σήμερα παίρνει αυτό το κάτω των 19 ετών. Η «γαλανόλευκη» κάνει πρεμιέρα απέναντι στην Ισπανία και η εφημερίδα της χώρας Marca έκανε αφιέρωμα στην Εθνική Ελλάδος και τον Στέφανο Καπίνο.
Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζεται ως «Κολοσσό της Ρόδου» και διάδοχος του Αντώνη Νικοπολίδη, με τον Στέφανο Καπίνο να αναφέρει: «Ο Αντώνης είναι ένα παράδειγμα για όλους και φυσικά θέλω να ακολουθήσω τα βήματα του. Σήμερα όμως ίνδαλμα μου είναι ο Μπουφόν. Όχι βέβαια ο Μπουφόν της Κυριακής -που έχασε από την Ισπανία- (σ.σ. γέλια).
Θέλω να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και με την Εθνική θα τα καταφέρω, αφού έχουμε εξαιρετική ομάδα. Η πρόκριση στην επόμενη φάση βέβαια είναι δύσκολη. Ξέρουμε πως η Ισπανία είναι εξαιρετική ομάδα. Τους σέβομαι, αλλά δεν φοβάμαι».
Για τον Πάκο της Ισπανίας: «Τον γνωρίζω καλά. Έκανε το ντεμπούτο του με την Βαλένθια. Είναι εξαιρετικός επιθετικός και με μεγάλο δείκτη νοημοσύνης. Πρέπει να προσέξουμε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.