«Κλείνει» στη Μποταφόγκο ο Λοδέιρο

Ο 23χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός είχε 19 συμμετοχές με τη φανέλα του Άγιαξ την προηγούμενη χρονιά, αλλά έμεινε ελεύθερος από τον Αίαντα. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του, αλλά κατά τα φαινόμενα ακολουθεί τα βήματα του συμπατριώτη του «Λόκο» Αμπρέου και θα φορέσει τη φανέλα της Μποταφόγκο.
Οι δύο πλευρές φέρονται να τα έχουν βρει και οι εκπρόσωποι του βραζιλιανικού συλλόγου αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ουρουγουάη για να ολοκληρώσουν και το τυπικό μέρος. Ο Λοδέιρο, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, θα παρουσιαστεί μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.