Σχεδόν σίγουροι για Ίμπρα και Σίλβα!

Ήδη από την Τετάρτη (11/06) έχει... βουίξει ο τόπος για την πρόταση ύψους 65 εκατομμυρίων των Παριζιάνων στους Ροσονέρι για τους δύο παίκτες. Η Μίλαν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, φέρεται να έχει πει ήδη το «ναι» και η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι με τον Σίλβα, η Παρί δεν θα χρειαστεί καν να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, αφού ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει στα 7.4 εκατομμύρια το χρόνο!
Από την πλευρά του, ο ατζέντης του Ίμπρα, Μίνο Ραϊόλα, ταξιδεύει στο Παρίσι για να ολοκληρώσει το deal. Σύμφωνα με το Sky, ο Ζλάταν έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην πόλη του φωτός, αλλά μόνο αν το συμβόλαιό του ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια που παίρνει στη Μίλαν.
Από τη συμφωνία, το συνολικό κέρδος για τους Ροσονέρι, αν συνυπολογίσουμε και τα χρήματα που θα γλιτώσει από τα συμβόλαια των παικτών, ανέρχεται στα 170 εκατομμύρια ευρώ! Στο μεταξύ, η Μίλαν έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Τζένοα για την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού Ματία Ντέστρο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.