Ανανέωσε ο Κουρτεσιώτης

Σε ακόμα μία ανανέωση προχώρησε η ομάδα του Πλατανιά, η οποία επέκτεινε την συνεργασία της με τον Κώστα Κουρτεσιώτη.
Κάτοικος Χανίων θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο ο Κώστας Κουρτεσιώτης, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά.
Έτσι, η ομάδα από την Κρήτη επιβράβευσε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο σε συμμετοχές παίκτη του στην μαγική σεζόν που την οδήγησε στην πρώτη κατηγορία.
Σειρά τώρα παίρνουν οι Τζανής, Δημήτρης και Γκονζάλες, που και αυτοί βοήθησαν τα μέγιστα και αναμένεται να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.