Νικλητσιώτης και Παπάζογλου ενόψει για ΠΑΣ

Gazzetta team
Νικλητσιώτης και Παπάζογλου ενόψει για ΠΑΣ

bet365

Τον Γιώργο Νικλητσιώτη δοκιμάζει ο Γιάννης Χριστόπουλος στον ΠΑΣ Γιάννινα, την στιγμή που οι Ηπειρώτες στρέφονται στην περίπτωση του Θανάση Παπάζογλου για την κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά τον άσο του Ολυμπιακού βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Ξάνθη, όπου και ο «Άγιαξ» πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο νεαρός άσος θα προσπαθήσει να πείσει τον τεχνικό των Γιαννιωτών ότι είναι σε θέση να προσφέρει, αν και κανείς δεν αμφιβάλει για τα προσόντα. Το γεγονός ωστόσο που προβληματίζει τον Έλληνα τεχνικό σχετικά με τον 21χρονο μέσο, είναι η φυσική του κατάσταση, αφού προέρχεται από τραυματισμό.

Από εκεί και πέρα στον ΠΑΣ βρίσκονται σε αναζήτηση και για παίκτη που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας. Η περίπτωση μάλιστα που φαίνεται να προκρίνεται, είναι αυτή του Θανάση Παπάζογλου. Εξάλλου ο 24χρονος στράικερ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιώργου Δώνη και είναι αρκετά πιθανόν να γίνει κρούση είτε για αγορά του παίκτη, είτε για δανεισμό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα