Δύο παιχνίδια μία χρονιά…

Δύο παιχνίδια μία χρονιά…

Δύο παιχνίδια μία χρονιά…

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για το πόσο σημαντικά είναι για την οικονομική επιβίωση του Παναθηναϊκού μετά και την εικόνα στην ΑΜΚ, τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μάδεργουελ!

Είναι φανερό, ότι τα δύο παιχνίδια με την Μάδεργουελ παίρνουν πλέον διαστάσεις οικονομικής σωτηρίας του Παναθηναϊκού για την χρονιά, που διανύουμε. Με τα 2 εκ. ευρώ, που έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα στην ΑΜΚ-όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ- είναι δύσκολο να πορευτεί η ομάδα χωρίς προβλήματα .

Και επειδή οι αρχικοί στόχοι του Γιάννη Αλαφούζου για συγκέντρωση 8-10 εκ. ευρώ μέχρι τον Αύγουστο δεν φαίνεται ότι είναι εφικτοί(εδώ και καιρό λέω ότι είναι δύσκολοι οι καιροί για τον κόσμο του Παναθηναϊκού) και επειδή δεν βλέπω κάτι ορατό για άμεση μεγάλη οικονομική ένεση από κάποιους επιχειρηματίες τα 6-7 εκ. ευρώ του Europa League φαίνονται αυτή την στιγμή υπέραπαραίτητα.

Προκρίνεται ο Παναθηναϊκός σε βάρος της Μάδεργουελ; Και μεταγραφή αξιόλογη κάνει μετά και βγαίνει η χρονιά με τους παίκτες να πληρώνονται πλέον στην ώρα τους. Δεν προκρίνεται η ομάδα σε βάρος της Μάδεργουελ;

Πέρα από τον μεγάλο θόρυβο που θα δημιουργηθεί από το κάζο, θα υπάρξει και οικονομική ζημιά, αφού ο Παναθηναϊκός χάνει οριστικά και αμετάκλητα τα 2,5 εκ. ευρώ της πρόκρισης στα play off του τσάμπιονς λιγκ και θα έχει δεύτερη ευκαιρία να περάσει στους ομίλους του Europa League, αλλά ακόμα και αν προκριθεί τα χρήματα που θα εισπράξει θα είναι λιγότερα.

Φερέιρα και παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει, ότι αυτοί οι αγώνες με την Μάδεργουελ πέρα από το ευρωπαικό πρεστίζ του Παναθηναϊκού είναι σημαντικοί , πολύ σημαντικοί και για την οικονομική υγεία της ομάδας, αλλά και για το δικό τους καλό διότι δεν θα περάσουν τα περσινά και θα πληρωθούν στην ώρα τους. Και επαναλαμβάνω κάτι, που είχα πει πριν από λίγες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της Τρίτης θα πρέπει να πάει να παίξει με την νοοτροπία ότι δεν υπάρχει ρεβάνς. Δηλαδή να πάει να κερδίσει και να μην αφήσει ανοιχτή την πρόκριση για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ στις 8 Αυγούστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.