Ξε-πουλάει η Μάλαγα
Η ιστορία με τον Σεΐχη, Αλ Τανί, δεν έχει πάει καλά στους Ανδαλουσιάνους και το κλίμα γίνεται όλο και χειρότερο αφού τα οικονομικά δεδομένα στο κλαμπ αλλάζουν αυτομάτως. Αυτό βέβαια είναι αντιστρόφως ανάλογο για τον Παναθηναϊκό καθώς η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πιθανό να τεθεί αντιμέτωπη με την Μάλαγα στα play offs του Champions League.
Οι Πράσινοι δεν αποκλείεται να δουν την τύχη να τους χαμογελά σε μία ακόμα περίπτωση φέτος όσον αφορά την κορυφαία διοργάνωση καθώς το ισπανικό κλαμπ μπαίνει σε νέα οικονομική πολιτική και έχει πρόθεση να πουλήσει ό,τι καλύτερο διαθέτει στο ρόστερ του. Παίκτες όπως οι Μονρεάλ, Ισκο, Τουλαλάν, Χοακίν και Ροντόν (ο Καθόρλα είναι ήδη φευγάτος) ίσως δεν βρίσκονται στο «Ροσαλέδα» όταν θα έρθει η ώρα για τους κρίσιμους αγώνες στους οποίους αντίπαλος μπορεί να είναι ο Παναθηναϊκός.
Πιο συγκεκριμένα η Μάλαγα έκανε γνωστό ότι ξεκινάει μία περίοδος «εσωτερικής αναδόμησης» στην οποία θα προσπαθήσει να «πιάσει τα στάνταρ του Financial Fair Play». Στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται ότι αυτό δεν σημείναι ότι θα απορριφθεί οποιαδήποτε πρόταση για νέους επενδυτές από τους νυν ιδιοκτήτες αλλά ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο οικονομικό χρονοδιάγραμμα του συλλόγου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
