«Δεν φεύγει ο Ντζέκο»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Εντιν Ντζέκο από τη Μάντσεστερ Σίτι καθώς θεωρεί απίθανο να φύγει από τους πρωταθλητές Αγγλίας.
Ο Ιταλός προπονητής της Σίτι, πάντως, δεν είπε ότι θα τον χρησιμοποιεί πιο συχνά από πέρσι: «Είναι απίθανο ο Έντιν να αποχωρήσει από τη Σίτι. Είναι λογικό να μην του αρέσει να κάθεται στον πάγκο, αλλά όταν ανήκεις σε ένα μεγάλο σύλλογο, τότε πρέπει να μάθεις να ζεις με τον ανταγωνισμό», τόνισε ο Μαντσίνι με τον Ντζέκο να θέλει να φύγει ώστε να παίζει βασικός σε άλλο σύλλογο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.