«Χάλασε» τους αιώνιους η Ντιναμό Κ.

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Κακό νέο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό καθώς η Ντιναμό Κιέβου νίκησε στην Ολλανδία την Φέγενορντ (1-0) στα προκριματικά του Champions League και προκρίθηκε.

Οι Ουκρανοί είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 2-1 και τα πράγματα ήταν δύσκολα στη ρεβάνς, με τον Ολυμπιακό να θέλει τον αποκλεισμό της για να ανεβεί μια θέση στην κατάταξη και να είναι στο β' γκρουπ δυναμικότητας στους ομίλους. Με γκολ του Ιντέγ στο... 96', πάντως, η Ντιναμό νίκησε και στο Ρότερνταμ (1-0) και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό να ελπίζει στον αποκλεισμό της στον νέο προκριματικό που θα δώσει.

Για τον Παναθηναϊκό είναι επίσης άσχημο νέο αυτή η πρόκριση της Ντιναμό καθώς είναι πλέον οριστικά στους πιθανούς αντιπάλους του η Λιλ...

Πέρασε και η ΜΠΑΤΕ
Από εκεί και πέρα, την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League πήρε και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που με γκολ των Μοζολέφσκι (25') και Βολότκο (59') νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Ντέμπρετσεν.

Φέγενορντ-Ντιναμό Κ. 0-1 (96' Ιντέγ)
Ντέμπρετσεν-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 0-2 (25' Μοζολέφσκι, 59' Βολότκο)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα