«Θα βοηθήσει ο Πίνο»

«Τον θυμάμαι τον Πίνο από όταν αγωνιζόμασταν μαζί στη Μονακό, είναι πολύ καλός παίκτης, εξαιρετικός τεχνίτης και παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Βέβαια, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα, έχουμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε, καθώς από όταν έφυγε από τη Μονακό δεν είχαμε άλλη επαφή, ενώ δεν έχω μιλήσει μαζί του ούτε αυτό το διάστημα που συζητάει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Κορσικανός άσος.
Για να προσθέσει: «Δεν ξέρω γιατί έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του στην Τουρκία και βρήκε τώρα άλλον σύλλογο. Ίσως να είχε κάποια προβλήματα στη Μερσίν, αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει. Πάντως, στη Μονακό δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.