«Παίζει ο Τόρες; Με δέκα η Τσέλσι!»

«Παίζει ο Τόρες; Με δέκα η Τσέλσι!»

Γιώργος Κοντογεώργης
«Παίζει ο Τόρες; Με δέκα η Τσέλσι!»
Δεν είχε πρόβλημα να πει την άποψή του για τον Ισπανό φορ των Μπλε ο Ρουντ Γκούλιντ, ο οποίος τόνισε στο Sky Sports ότι ο Τόρες πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

«Πρέπει να κάνει περισσότερα για την ομάδα, δεν είναι όσο καλός χρειάζεται. Είναι στιγμές που η Τσέλσι μοιάζει να παίζει με δέκα παίκτες. Πρέπει να βελτιωθεί και να γίνει πιο γρήγορος στο παιχνίδι του» ήταν τα λόγια του Ολλανδού υπερ-παίκτη του παρελθόντος.

Σημειώνεται ότι ο προπονητής του Τόρες, Ρομπέρτο Ντι Ματέο έχει υπερασπιστεί τον διεθνή επιθετικό. «Είμαστε ικανοποιημένοι μαζί τους, αφού όταν δεν σκοράρει δημιουργεί και κάνει δουλειά για την ομάδα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.