
Στην Πολωνία Σάντος και Φύσσας

Το συγκεκριμένο συνέδριο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και θα διεξαχθεί το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου. Ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή της «γαλανόλευκης» θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με συναδέλφους τους για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Παράλληλα στην ατζέντα της συζήτησης θα τεθεί και η μη διεξαγωγή προκριματικών αγώνων τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά να γίνονται κάποια φιλικά παιχνίδια πρώτα και Οκτώβριο με Νοέμβριο τα επίσημα.
Στην συνέχεια και με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, θα μπει στο τελικό του στάδιο και ο προγραμματισμός για τα δύσκολα παιχνίδια της Εθνικής στις 12 και 16 Οκρωβρίου, με Βοσνία (εντός) και Σλοβακία (εκτός) αντίστοιχα. Παράλληλα θα υπάρξει και η ενημέρωση των παικτών που βρίσκονται στο εξωτερικό σχετικά με την κλήση τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Σίγουρος απών από εκεί και πέρα θα είναι ο Μάκος που παραμένει στα «πιτς», ενώ άγνωστο παραμένει το αν θα είναι σε θέση να προσφέρει ο Γιώργος Σαμαράς, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο. Όσον αφορά τον Σαλπιγγίδη πάντως αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος, ωστόσο προβληματισμό έφερε ο χθεσινός τραυματισμός του Βασίλη Τοροσίδη, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.