«Θα έφερνα πίσω τον Ζαγοράκη»

«Θα έφερνα πίσω τον Ζαγοράκη»

Gazzetta team
«Θα έφερνα πίσω τον Ζαγοράκη»

bet365

Υπέρ της επιστροφής του Θοδωρή Ζαγοράκη τάχθηκε ο Λεωνιδάς Βελής, δηλώνοντας πως αν βρισκόταν στην θέση του Ιβάν Σαββίδη, θα το είχε κάνει ήδη.

Το πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ όταν στην προεδρία του συλλόγου βρισκόταν ο Ζαγοράκης, ανέφερε μεταξύ άλλων για τους λόγους της αποχώρησής του, ότι δεν μπορούσε να δεχτεί το γεγονός πως κάποιοι παίκτες ήταν απλήρωτοι. Όσο για την επιστροφή του «Ζαγόρ», τόνισε στην συνέντευξή του στο «Αθλητικό Metropolis», πως πρέπει να γίνει... χθες.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης σε απόδοση 2.10 στη unibet

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βελή:

Για τους λόγους που είχε αποχωρήσει ο ίδιος: «Το λιγότερο που είχαμε να κάνουμε ήταν να μειώσουμε το κόστος. Προτίμησα να φύγω από το να δώσω αφορμή να πει κάτι ο κόσμος για μένα. Δε μπορούσα συμβιβαστώ με το ότι οι παίκτες ήταν απλήρωτοι. Για να μην πω όλοι, υπήρχαν κάποιοι. Κάτι που δε μπορώ να κατανοήσω. Οι πρώτοι που πρέπει να πληρώνονται είναι αυτοί. Από τη μία έχουμε να κάνουμε με απλήρωτο προσωπικό, όπως οι παίκτες και από την άλλη έχουμε να κάνουμε με ένα προσωπικό που ήθελε να πηγαίνει στο εξωτερικό για να δει τον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση έπρεπε να καταλάβει ότι έπρεπε να περιοριστούν τα έσοδα. Κατά την άποψή μου, μόνο ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε το δικαίωμα να ταξιδέψει με αυτές τις οικονομικές αδυναμίες που είχε ο ΠΑΟΚ. Κανένας άλλος!»

 

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη: «Δε μπορώ να πάρω θέση. Μπορώ να μιλήσω για το διοικητικό κομμάτι. Ας αφήσουμε τον άνθρωπο που ήρθε, να δούμε τι ρόλο παίζει, τι σκέπτεται, πόσο είναι διατεθειμένος να βάλει από τη τσέπη του, πόσο αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος αυτός λείπει από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, αν και δεν ξέρω τις δουλειές που έχει στο εξωτερικό. Από τη στιγμή που πήρε το σύλλογο στην πλάτη του πρέπει να είναι καθημερινά δίπλα στην ομάδα. Δε μπορώ να τον κρίνω ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει βάλει κάποια λεφτά στον ΠΑΟΚ. Το πόσο δεμένος είναι με τον ΠΑΟΚ, είναι κάτι που θα το δείξει στο μέλλον. Ας περιμένουμε και μετά να κρίνουμε τον κύριο Σαββίδη».

Για τη φημολογία περί επιστροφής Ζαγοράκη: «Αυτό που πρέπει να γίνει χθες, είναι γυρίσει πάλι πίσω ο Ζαγοράκης. Ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται και εκτός του ότι είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, γνωρίζει και το αντικείμενο. Αν ήμουν ο Ιβάν Σαββίδης, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να έφερνα πίσω τον Θοδωρή Ζαγοράκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα