Ένταση στο Περιστέρι

Δυστυχώς μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό δεν έλειψε η ένταση στο Περιστέρι. Οι φίλοι των γηπεδούχων επιτέθηκαν φραστικά στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων», ενώ κάποιοι πιο... θερμόαιμοι πέταξαν και μπουκάλια, χωρίς ωστόσο η ένταση να συνεχιστεί για πολλή ώρα.
Λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και ο κόσμος αποχώρησε. Μια ένταση, αυτή την φορά στο ματς, που έκανε έναν φίλαθλο των γηπεδούχων να λιποθυμήσει, χωρίς ευτυχώς η κατάστασή του να είναι σοβαρή, καθώς του δόθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.