Πουλίδο: «Είχε ρέντα ο ΠΑΟΚ»

«Από την αρχή που υπέγραψα στον Άρη, ήξερα ότι έκανα τη σωστή επιλογή και ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε μια ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Σήμερα όλοι μας παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα και το παιχνίδι δε μας βγήκε σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας, ο οποίος είχε απίστευτη ρέντα.
Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν ήταν δίκαιο, ωστόσο συγχαίρω τον ΠΑΟΚ για την νίκη του. Για τα όσα έγιναν στο τέλος το μόνο που έχω να πω, είναι ότι κάποιοι από εμάς θα έπρεπε να είχαμε περισσότερη ηρεμία. Από κει και πέρα, σε κάποιους τομείς δείξαμε βελτίωση και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιαστούμε αρκετά καλύτεροι», ανέφερε ο αμυντικός των «κιτρίνων».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.