Τέσσερις κανονιές και μια τρύπα!

Τέσσερις κανονιές και μια τρύπα!

Τέσσερις κανονιές και μια τρύπα!

bet365

Το φετινό είναι... αλλιώς, η Άρσεναλ είναι μεταμορφωμένη και ο συντάκτης της «Mirror», Άλαν Νίξον αρθρογραφεί στο gazzetta για τις... δυσκολίες του Ολυμπιακού!

Η Αρσεναλ ετοιμάζει... θερμή υποδοχή στον Ολυμπιακό, η φετινή εικόνα δεν θυμίζει τα προηγούμενα χρόνια και ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει δει κάτι από τους Πειραιώτες που να τον ανησυχεί. Ο Άλαν Νίξον της «Μirror» γράφει στο gazzetta.gr για τους λόγους που μπορεί να φέρουν... κανονιές λονδρέζικες, αλλά και αδυναμίες που σκορπούν... πανικό στο «Εmirates».

Το over 2,5 γκολ στο ματς Αρσεναλ-Ολυμπιακός προσφέρεται σε απόδοση 1.571 στη vistabet

Το μήνυμα: Είναι αλήθεια πως η φετινή Αρσεναλ δίνει μια εικόνα διαφορετική σε σχέση με την περσινή, πιο δεμένη και μπορεί για κάποιους η μπάλα της να μην είναι ελκυστική, αλλά έχει ουσία. Είναι κοινό μυστικό πως ο Βενγκέρ δεν φοβήθηκε τον Ολυμπιακό, το δείγμα του με την Σάλκε δεν ανησύχησε τους «κανονιέρηδες» και θα δούμε μια πιο φρέσκια ομάδα την Τετάρτη το βράδυ.
Το μήνυμα που περνά ο Βενγκέρ τις τελευταίες ημέρες είναι νίκη βαθμολογική και... ψυχολογική. Μια εξαιρετική εμφάνιση και φυσικά ένα «τρίποντο» θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση και το δυνατό ξεκίνημα είναι σίγουρο... Γρήγορο γκολ, καλό ποδόσφαιρο και εμφάνιση καλή από τους παίκτες που δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους.
Το κλειδί: Ο Αρτέτα είναι ο παίκτης - κλειδί, όμως η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, οπότε το βάρος θα πέσει στον Καθόρλα. Είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, αυτός που θα τρυπήσει εύκολα την άμυνα και θα βοηθήσει για το εύκολο γκολ! Αν τελικώς προτιμηθεί και ο Ζερβίνιο τότε το βράδυ του Ολυμπιακού θα είναι δύσκολο. Ο παίκτης είναι... on fire και αν βρει κενά τότε η ελληνική άμυνα θα περάσει δύσκολα, πολύ δύσκολα...
Το... ραντεβού: Τις τελευταίες ώρες ο Ζιρού έχει πάρει το προβάδισμα για την ενδεκάδα και ο Βενγκέρ του ανεβάζει διαρκώς την ψυχολογία. Ο Γάλλος δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και ένα γκολ στο Champions League θα τον «φτιάξει» ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πολλά τα τετ α τετ του Αλσατού με τον Ζιρού και ελπίζει πως ο συμπατριώτης του θα έχει... ραντεβού με το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό!
Η αδυναμία: Στο τέρμα είναι τα δύσκολα και με τον Μανόνε κάτω από τα δοκάρια ξυπνούν άσχημες αναμνήσεις. Σίγουρα το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν αδιάφορο, αλλά τα λάθη του Ιταλού δεν ξεχνιούνται. Βέβαια, από τότε έχει πάρει ευκαιρίες, όμως η απουσία ενός έμπειρου γκολκίπερ σε τέτοια ματς κρύβει αρκετούς κινδύνους. Ελπίζω πως ο Ολυμπιακός δεν θα... πιέσει αρκετά!
Το δώρο: Ναι, είναι αλήθεια, 16 χρόνια στην Άρσεναλ, μια ολόκληρη ζωή! Ο Αρσέν Βενγκέρ γιορτάζει και οι παίκτες του θέλουν ένα δώρο, μια καλή νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουν να του δείξουν την ευγνωμοσύνη τους και πιστεύω ότι όποιος να παίξει θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα