Τα είπε με Ζαρντίμ και γκολκίπερ

Τα είπε με Ζαρντίμ και γκολκίπερ

Gazzetta team
Τα είπε με Ζαρντίμ και γκολκίπερ

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγο πριν πετάξει η αποστολή του Ολυμπιακού από το Λούτον είχε σειρά συζητήσεων.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αρχικά τα έλεγε σε πολύ καλό τόνο με ανθρώπους της ομάδας και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, όπως ο Μιχάλης Κουντούρης. Σημείο αναφοράς σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το παιχνίδι των Πειραιωτών με την Άρσεναλ, όπου άπαντες ήλπιζαν να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ακολούθως μίλησε με τον Ζαρντίμ για περίπου 2 λεπτά. Ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδας συζήτησε μαζί για τον αγώνα και την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός ενώ αμέσως μετά είχε ένα σύντομο τετ α τετ τόσο με τον Κάρολ όσο και με τον Μέγιερι.

Οι δύο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ήταν και εκ νέου μαζί. Οι δύο «κολλητοί» δεν άφηναν ο ένας τον άλλον μιλώντας διαρκώς. Πάντως πρέπει να τονιστεί πως οι περισσότεροι άνθρωποι της ομάδας είχαν να το λένε ότι οι ερυθρόλευκοι άξιζαν κάτι καλύτερο από το 3-1 με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα