Δεν συναντήθηκε με Κατσούρ!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν πήγε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του τριφυλλιού δεν είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Κώστα Κατσουράνη για την λύση της συνεργασίας τους παρά τα όσα γράφτηκαν σήμερα σε μερίδα του Τύπου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την ΠΑΕ, όμως, ουδέποτε υπήρξε αυτή η συνάντηση και μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει και πρόθεση να συναντήσει τον Κατσουράνη και να μιλήσει μαζί του.
Ο Κώστας Ελευθεράκης ήταν αυτός που ενημέρωσε τον Κώστα Κατσουράνη για την απόφαση της διοίκησης και μάλιστα όπως λέγεται χαρακτηριστικά αυτός ήταν και που τον πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ με το δικό του αμάξι, προκειμένου να έχει εν τέλει την συνομιλία με τον αντιπρόεδρο Χρήστο Παναγόπουλο και να πέσουν οι τίτλοι τέλους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Θεοδωρίδης: «Η Ελλάδα έχει την επόμενη διετία μια μεγάλη ευκαιρία να βάζει ομάδες απευθείας στους ευρωπαϊκούς ομίλους» (vid)
- Παναθηναϊκός: Ο Κυριόπουλος «ψήθηκε» σε ομάδα... πρωταθλητισμού κι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα
- H μεγάλη διαφορά του Παναθηναϊκού ανάμεσα στη regular season και τα playoffs