«Μιλάω πολύ στους διαιτητές»

«Μιλάω πολύ στους διαιτητές»

Γιώργος Φραδελάκης
«Μιλάω πολύ στους διαιτητές»
Αυτοκριτική για την συμπεριφορά του στο γήπεδο άρχισε να κάνει ο Λουίς Σουάρες, που παραδέχτηκε ότι μιλάει πολύ στους διαιτητές, κάτι που θα πρέπει να σταματήσει.

Ο Ουρουγουανός άσος της Λίβερπουλ βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων, ως επί το πλείστον μάλιστα για αρνητικό λόγο. Ωστόσο φαίνεται πως δεν θέλει να τον θεωρούν πλέον το... κακό παιδί των «κόκκινων» και σε μία... κρίση αυτοκριτικής, παραδέχτηκε ότι θα πρέπει να βελτιώσει την συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο.

«Όσο περνούν τα χρόνια καταλαβαίνεις τι πρέπει να διορθώσεις. Είμαι 25 πλέον και υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσω, όπως η συμπεριφορά μου μέσα στο γήπεδο. Έτσι παίζω από παιδί. Προσπαθώ να βελτιωθώ, ωστόσο είναι στιγμές που το άγχος με κάνει να παίζω έτσι. Όλοι ξέρουν ότι μιλάω πολύ, κυρίως στους διαιτητές και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σταματήσω», δήλωσε ο Σουάρες στην ουρουγουανική «Εl Pais».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.