Δε... σηκώνει κεφάλι η Μονπελιέ

Δε... σηκώνει κεφάλι η Μονπελιέ

bet365

Η Μονπελιέ γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από τη Ρεν στη Βρετάνη (2-1) και πλησιάζει επικίνδυνα στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Μπελχαντά το γκολ των «μονπελιερέ».

Τα πράγματα για την Μονπελιέ πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Οι πρωταθλητές ταξίδεψαν στη Βρετάνη για το παιχνίδι με τη Ρεν, ο Ζιράρ αποφάσισε να κάνει αρκετές αλλαγές ενόψει Ολυμπιακού και είδε την ομάδα του να γνωρίζει ακόμη μία ήττα (2-1) και να πλησιάζει όλο και περισσότερο στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μόλις 2 νίκες στη σεζόν... Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, όμως ήταν φανερό ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση. Οι «ρενέ» ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ με τον Ερντίνγκ στο 10' και πήραν το προβάδισμα λίγο αργότερα. Στο 13' ο Αλεσαντρινί εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μακούν πήδηξε πιο ψηλά από όλους για να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη Ρεν και να δείξει τον δρόμο στον Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να ισοφαρίσουν στην επόμενη φάση, όταν ο Σταμπουλί από το... μισό μέτρο έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι Κοστίλ με κεφαλιά! Οι παίκτες του Αντονετί στη συνέχεια είχαν τον έλεγχο, απειλήθηκαν ελάχιστα από Μουνιέ (34') και Καμαρά (43'), ενώ ο Πιονιέ κράτησε όρθια την Μονπελιέ στο 38', νικώντας τον Αλεσαντρινί. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Σαρμπονιέ να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 48' και τον Ερντίνγκ να κάνει το 2-0 στο 51'. Οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή και με επίθεση-εξπρές ο Τούρκος πήρε την ασίστ από τον Αλεσαντρινί και νίκησε τον Πιονιέ.

Ο Ζιράρ έκανε αλλαγές, οι «ρενέ» χαλάρωσαν και στο 68' ο Άπαμ ανέτρεψε τον Ουτάκα εντός περιοχής, με τον Μπελχαντά να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα, για να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι. Ερντίνγκ (71'), Κανά Μπιγίκ (78') για τους γηπεδούχους και Ερέρα (84'), Ουτάκα (87') δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος και να αφήνει την Μονπελιέ με μόλις 8 βαθμούς μετά από 9 αγώνες...

Ρεν (Φρεντερίκ Αντονετί): Κοστίλ, Τεοφίλ Κατρίν, Άπαμ, Κανά Μπιγίκ, Ντανζέ, Μακούν, Τζεμπούρ, Πιτρόιπα, Φερέ (89' Φολκιέ), Αλεσαντρινί (83' Ντιαλό), Ερντίνγκ (82' Ντιαρά)

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Πιονιέ, Μπεντιμό, Κονγκρέ, Χίλτον, Ζενεσάμπ (73' Ερέρα), Σταμπουλί, Σαϊχί, Μπελχαντά, Μουνιέ (54' Καμπελά), Καμαρά, Σαρμπονιέ (54' Ουτάκα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα