«Θέλουμε καλύτερη διαιτησία...»

Ο γενικός διευθυντής της Ένωσης σημείωσε πως η ομάδα του έδειξε καλά στοιχεία, ωστόσο τόνισε ότι η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της.
«Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, έπαιξε αρκετά καλά απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Η αλλαγή που έφερε ο νέος προπονητής είναι εμφανής και στο πνεύμα της ομάδας και στη φιλοσοφία της», δήλωσε αρχικά ο Κωστής και πρόσθεσε:
«Έχουμε παράπονα από την διαιτησία. Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στη φάση με τον Λαγό. Είναι πέναλτι, μου το είπε και ο ίδιος ο παίκτης στα αποδυτήρια. Θέλουμε καλύτερη διαιτησία στο μέλλον».
Ενώ καταλήγοντας είπε πως: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πιστεύω πως θα βρούμε το ψυχικό σθένος για να αντιδράσουμε και να βγούμε από αυτή τη δύσκολη θέση».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.