«Έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα»

Μάκης Σταθάτος
«Έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα»

bet365

Επιτακτική ήταν η ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Λεβαδειακό, όπως δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος, που τόνισε ότι η ομάδα του σε αντίθεση με προηγούμενα ματς, δεν έπαιξε απελευθερωμένα.

Ο τεχνικός των Βοιωτών έκανα λόγο για ένα κακό παιχνίδι στο Περιστέρι, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ καλή δουλειά της ομάδας του στο αμυντικό μέρος του παιχνιδιού, λέγοντας όμως πως ήταν επιπόλαιη στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος του αγώνα: «Νομίζω ότι δεν έγινε καθόλου καλό παιχνίδι. Ήμασταν και εμείς πολύ επιφυλακτικοί. Ίσως για πρώτη φορά φέτος γιατί είχαμε ανάγκη τους βαθμούς. Στα προηγούμενα ματς παίζαμε απελευθερωμένα, αλλά τώρα χρειαζόμασταν επειγόντως το αποτέλεσμα».

Τέλος ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε: «Αν μη τι άλλο, κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο να μας κάνει ευκαιρίες. Μας δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε και τις πετάξαμε. Έχουμε πάντως και μια γκίνια στο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ατρόμητο γιατί διαθέτει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να φτάσεις πολύ ψηλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα