«Ήττα που δεν... χωνεύεται!»

Ο Μαροκινός, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Ζιρού αποτελεί τον ηγέτη της αντιπάλου του Ολυμπιακού, στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και οδήγησαν στο τελικό 1-2 υπέρ των «ερυθρολεύκων» και τόνισε ότι η ομάδα του Ζαρντίμ δεν ήταν καλύτερη.
«Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας. Δώσαμε την μπάλα στον Ολυμπιακό και σκόραρε. Είναι εκνευριστικό να μην είσαι σοβαρός μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι αμαρτία αυτό το πράγμα, αλλά συμβαίνει από την αρχή της σεζόν. Παίξαμε καλά και είχαμε το παιχνίδι στο χέρι μας, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλύτερος από μας, αλλά χάσαμε. Δεν μπορούμε να χωνέψουμε την ήττα. Όταν δεν κερδίζεις στην έδρα σου είναι δύσκολο να πετύχεις οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.