Στον Βόλο με τον αρχηγό

Με τον αρχηγό Μιχάλη Κριπιντίρη να επιστρέφει μετά από περίπου ενάμιση μήνα στην αποστολή της θα ταξιδέψει στον Βόλο η ομάδα της Καλλονής, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Μπορεί βέβαια να μην υπολογίζεται για την αρχική εντεκάδα, αλλά από μόνη της η παρουσία και ηγετική φυσιογνωμία του μπορεί να βοηθήσει αρκετά τον σύλλογο στην δύσκολη αυτή εξόρμηση.
Αυτή όμως δεν είναι η μονή επιστροφή, καθώς στην πόλη της Μαγνησίας θα βρεθεί και ο Αυστριακός τερματοφύλακας Χέλγκε Πάιερ, ο οποίος μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει.
Αντίθετα, στην Μυτιλήνη παρέμεινε ο τιμωρημένος Γκονζάλες, όπως και ο Χλεμπ που αν και έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρούσε, έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάταξη και δεν είναι ακόμα « μάχιμος».
Την αποστολή της ΑΕΛΚ αποτελούν οι: Πάιερ, Γόμος, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σερφά, Μαϊστόροβιτς, Ντάμπος, Γάλας, Γιόνδης, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Γκόβας, Γιουκαρής, Καζάκης, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Μανούσος, Σιλιγαρδάκης, Χωριανόπουλος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.