Ο φόβος του Γκαρσία

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα να παίζω. Νόμιζα ότι θα αποσυρθώ προτού ξεκινήσω να παίζω. Τώρα ελπίζω ότι θα βρω ρυθμό και θα βοηθήσω…», είπε αρχικά ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ στην κάμερα της Nova.
Για τη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη, ο Γκαρσία ανέφερε: «Είναι σημαντική η νίκη και τώρα πρέπει να κερδίσουμε την άλλη Κυριακή. Να βλέπουμε πως θα κερδίζουμε από Κυριακή σε Κυριακή…»
Για το αν ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται:«Είμαστε νέα ομάδα. Εμείς οι παππούδες πρέπει να βελτιωθούμε. Εγώ, ο Λίνο και ο Έτο. Πρέπει να είμαστε ψηλά και να μην γίνει τίποτα περίεργο τώρα με κανέναν διαιτητή. Ευτυχώς σήμερα αυτός ο τέταρτος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με τιμιότητα την δουλειά μας…»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.