Εμπλοκή με τους «πράσινους» διεθνείς!

Εμπλοκή με τους «πράσινους» διεθνείς!

Δήμος Μπουλούκος
Εμπλοκή με τους «πράσινους» διεθνείς!

bet365

Πρόβλημα με τη συμμετοχή τους στο φιλικό με την Ιρλανδία έχουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Επικοινωνία των «πρασίνων» με τον Σάντος.

Θέμα έχει δημιουργηθεί στην Εθνική ομάδα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού καθώς τη Δευτέρα παίζει στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα για την 10η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από το νησί το μεσημέρι της Τρίτης, γεγονός που εμποδίζει τους διεθνείς της ομάδας να μπουν στην πτήση για Δουβλίνο, η οποία αναχωρεί στις 10:30 το πρωϊ . Ηδη από την ΕΠΟ αναζητούν κάποια λύση και δεν αποκλείεται να κανονίσουν να φύγουν με αυτοκίνητο από την Κέρκυρα οι παίκτες μετά τον αγώνα και να περάσουν στην Ηγουμενίτσα και από εκεί να συνεχίσουν το ταξίδι οδικώς για την Αθήνα!

Φυσικά αυτό το ενδεχόμενο δεν αρέσει καθόλου στον Παναθηναϊκό καθώς οι παίκτες του θα είναι κουρασμένοι από το ματς στην Κέρκυρα και φυσικά όλο το ταξίδι στο Δουβλίνο μέσα σε δύο ημέρες θα τους εξουθενώσει!

Μάλιστα οι διεθνείς του «τριφυλλιού» θα προέρχονται από συνεχόμενα ματς, Κυριακή με ΑΕΚ, Πέμπτη με Λάτσιο, Δευτέρα με Κέρκυρα και Τετάρτη στο Δουβλίνο και η κούραση θα έχει χτυπήσει «κόκκινο». Και μετά στις 18 Νοεμβρίου ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και μπορεί ο Σάντος να έδωσε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα χρησιμοποιήσει - με εξαίρεση τον Καρνέζη - τους Βύντρα, Σπυρόπουλο και Χριστοδουλόπουλο , αλλά και πάλι μόνο η ταλαιπωρία του ταξιδιού θα τους επιβαρύνει όλους!

«Να έρθουν αλλά δεν θα παίξουν πλην του Καρνέζη»

Από κει και πέρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον Φερνάντο Σάντος και του ζήτησε να μην πάρει μαζί του, τους «πράσινους» διεθνείς. Ο Πορτογάλος είπε ότι και στην συνέντευξη Τύπου. Ότι θα τους προσέξει, δεν θα τους χρησιμοποιήσει πλην του Καρνέζη αλλά ότι τους θέλει μαζί του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα