Πρωταθλήτρια η Φλουμινένσε (vid)

Γιώργος Φραδελάκης
Πρωταθλήτρια η Φλουμινένσε (vid)

bet365

Τον τίτλο του πρωταθλητή πανηγυρίζει από το το βράδυ της Κυριακής η Φλουμινένσε, αφού επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της Παλμέιρας και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος έκανε... φιέστα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμα μία φορά τον Φρεντ που σκόραρε δις και έφτασε τα 19 γκολ σε 26 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, η «Φλου» κλείδωσε το δεύτερο πρωτάθλημά της στα τρία τελευταία χρόνια.

Το δεύτερο μάλιστα γκολ του 29χρονου στράικερ ήρθε μόλις δύο λεπτά πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα και με το σκορ στο 2-2, δίνοντας το έναυσμα για αρχίσουν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε πάγκο και κερδκίδα. Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με Φρεντ (45'+1) και αυτογκόλ του Ράμος (54'), είδαν την αντίπαλο τους να φέρνει το ματς στα ίσια μέσα σε τρία μόλις λεπτά, χάριν στα τέρματα των Μπάρκος (62') και Βιείρά (65').

Παράλληλα με αυτό το αποτέλεσμα η Φλουμινένσε ήρθε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό, αφού για να τον αποφύγει θα πρέπει στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν να καλύψει διαφορά επτά βαθμών από τις Πορτουγκέσα και Μπαχία.

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός και της Φιγκεϊρένσε, έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία με την Σπορτ Ρεσίφε (1-1), σε ματς όπου ισοφάρισε στο 63' με τον πρώην άσο της ΑΕΚ, Χούλιο Σέζαρ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα