Όλα καλά με Αραβίδη

Όλα καλά με Αραβίδη στον Πανιώνιο, καθώς ο νεαρός επιθετικός του Ιστορικού υπεβλήθη σε εξετάσεις η οποίες έδειξαν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Ο 25χρονος φορ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στον αγώνα με τον Πλατανιά, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί αμέσως από τον Καμπάνταη.
Ο υπέρηχος πάντως που έκανε ο Αραβίδης σήμερα, υπό την επίβλεψη του γιατρού του Ιστορικού, Χρήστου Δάρα δεν έδειξε τίποτα το ανησυχητικό.
Έτσι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, που μετά την σημερινή του νίκη παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τους κυανέρυθρους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.