«Αν ο Ολυμπιακός βρεθεί σε καλή μέρα...»

Αναλυτικά όσα δήλωσαν ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Γιάννης Τοπαλίδης στη SportDay
«Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να παίξει πολύ καλύτερα απ' ό,τι έπαιξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λάτσιο για να έχει τύχη απέναντι στη Σάλκε. Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας για την όλη υπόθεση. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός συναντά τη Σάλκε σε ένα τάιμινγκ που αυτή βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Μπορεί να έχει κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοσή της, όπως για παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι της, ωστόσο αυτό μάλλον είναι η εξαίρεση στον κανόνα, διότι γενικότερα δείχνει ότι βρίσκεται σε φόρμα καιρό τώρα. Παρ' όλα αυτά, αν ο Ολυμπιακός βρεθεί σε καλή μέρα, έχει τις πιθανότητές του», τόνισε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Τοπαλίδης ανέφερε: «Αν ο Ολυμπιακός περιορίσει τον Χούντελααρ, θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για να πετύχει τον στόχο του. Ακόμα και όταν ήταν στη Σάλκε ο Ραούλ, πάλι ο Ολλανδός ήταν το βαρόμετρο. Είναι δεινός γκολτζής. Και μην κοιτάτε μόνο τον αριθμό των γκολ του. Κοιτάξτε και τον συντελεστή. Εχει ασύλληπτο ποσοστό επίτευξης τερμάτων στο σύνολο των τελικών του προσπαθειών».
Στη συνέχεια, ο συνεργάτης του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού ανέλυσε το στυλ παιχνιδιού της Σάλκε: «Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Παίζει κατά κανόνα με έναν «φουνταριστό». Θεωρώ ότι το αδύναμο σημείο της είναι η άμυνα. Πιστεύω ότι αν ο Ολυμπιακός πιάσει την απόδοση που είχε στα νικηφόρα ματς με τη Μονπελιέ ή ακόμα και την εμφάνιση που έκανε στο Λονδίνο κόντρα στην Αρσεναλ, μπορεί να τα καταφέρει».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.