Δύσκολα ξαναπαίζει φέτος ο Μπούρμπος

Ιδιαίτερα δύσκολο είναι να προλάβει έστω έναν αγώνα απ' τους εναπομείναντες του 2012 ο Χρήστος Μπούρμπος εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που έχει και τον ταλαιπωρεί για πάνω από έναν χρόνο.
Μάλιστα ο Μπούρμπος μετέβη στην Αθήνα για να κάνει εξετάσεις και να πάρει μία ακόμα ιατρική άποψη, μετά από σχετική άδεια της ΠΑΕ ΟΦΗ και του ιατρικού της επιτελείου. Η εκτίμηση που υπάρχει όμως είναι πως δύσκολα θα μπορέσει να ενισχύσει ξανά τον ΟΦΗ για ματς του 2012. Έτσι προς το παρόν το κενό του θα καλύπτει ο νεαρός Ζαχαράκης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.