Πέντε εκτός στον ΟΦΗ

Πέντε εκτός στον ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Πέντε εκτός στον ΟΦΗ

bet365

Πέντε ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τέθηκαν εκτός για το ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πρόκειται για τους Βερόν, Μπούρμπο, Χαριτωνίδη, Κουτσιανικούλη και Βάντο.

Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το ματς της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας. Στην προπόνηση που έγινε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και η οποία περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής πήρε κανονικά μέρος ο Σίσιτς που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αλλά και οι Ιωαννίδης, Κουρδάκης που τις προηγούμενες ημέρες είχαν ταλαιπωρηθεί από μια ίωση.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Βερόν, οι τραυματίες Μπούρμπος και Χαριτωνίδης και οι Κουτσιανικούλης και Βάντο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή των 20 παικτών την οποία απαρτίζουν οι: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Ζορμπάς, Καπουράνης, Νύκταρης, Ροβίθης, Σίσιτς, Παπάζογλου, Μπανούσης, Περογαμβράκης και Χατζηκοσμάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα