Προς Θεσσαλονίκη ο Αλκαράθ

Ο Ισπανός τεχνικός είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης των «κιτρίνων» και κατά πάσα πιθανότατα εκείνος που τελικά θα ηγηθεί της επόμενης ημέρας, διαδεχόμενος τους Μπουγιουκλή και Πασιαλή.
Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει μία κατ' αρχήν συμφωνία και αυτό που απομένει είναι να προχωρήσουν στις τελικές συζητήσεις, ώστε να ολοκληρωθεί οριστικά το deal. Αυτό θα γίνει σήμερα όπως όλα δείχνουν, οπότε και θα «πατήσει» Θεσσαλονίκη ο Αλκαράθ, ταξιδεύοντας από τη Γρανάδα μαζί με το δικηγόρο του. Η άφιξη του αναμένεται στις 5 το απόγευμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.