Φούσκα ο Μπενίτεθ!

Φούσκα ο Μπενίτεθ!

Γιώργος Κοντογεώργης
Φούσκα ο Μπενίτεθ!
Οι αντιδράσεις είχαν ξεκινήσει πριν καλά καλά προσληφθεί. Ο Ράφα δεν έχασε χρόνο και μόλις μετά από 3 ματς δικαίωσε τους πάντες με το χειρότερο ξεκίνημα επί εποχής Αμπράμοβιτς!

Ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ έχει προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και μέσα σε λίγες μέρες έχει καταφέρει να χάσει το πρωτάθλημα, αφού όταν ανέλαβε η διαφορά από την κορυφή ήταν στο -4 και τώρα είναι στο -10. Ο Ισπανός έγραψε μία μαύρη σελίδα στο βιογραφικό του, αφού έγινε ο πρώτος από τους 9 τεχνικούς της Τσέλσι επί των ημερών του Ρόμαν Αμπράμοβιτς που στα 3 πρώτα ματς του δεν έχει κάνει ούτε μία νίκη!

Πέρα από το προσωπικό αρνητικό ρεκόρ, ο Μπενίτεθ βοήθησε την Τσέλσι να φτάσει ένα... κακό στατιστικό, αφού συμπλήρωσε 7 αγώνες χωρίς νίκη στην Premier League, κάτι που είχε να συμβεί από τον Φεβρουάριο του 1995 (10 ματς χωρίς νίκη). Εχει χρόνο να το κάνει κι αυτό. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις επιδόσεις των υπόλοιπων τεχνικών από την άφιξη του Αμπράμοβιτς, από τον Ρανιέρι μέχρι τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο...

3 Ζοσέ Μουρίνιο
3 Γκους Χίντινκ
3 Κάρλο Αντσελότι
2 Κλαούντιο Ρανιέρι
2 Λουίς Φελίπε Σκολάρι
2 Αντρέ Βίλας-Μπόας
1 Αβραμ Γκραντ
1 Ρομπέρτο Ντι Ματέο
0 Ράφα Μπενίτεθ

Follow me on Twitter: Giorgio_Oddo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα