Πήρε τα πάνω του ο «Μαέστρος»!

Πήρε τα πάνω του ο «Μαέστρος»!

Πήρε τα πάνω του ο «Μαέστρος»!

bet365

Ο Μασάντο... απέκτησε αυτοπεποίθηση, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή και ο Ζαρντίμ χαμογελούσε για τον συμπατριώτη του. Τα στατιστικά τον ανέβασαν και ο Πορτογάλος είναι έτοιμος για ΟΑΚΑ!

Γι' αυτό τον διάλεξε, να σηκώνει τη μπακέτα, να κάνει άνω - κάτω τον αντίπαλο και με τη μαεστρία του να δίνει ώθηση στην ομάδα του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε τον Αμπντούν σε μεγάλη μέρα, ο Μασάντο έπαιρνε προσπάθειες, είχε εμπνεύσεις, αλλά ήταν φανερό πως του έλειπε η αυτοπεποίθηση! Δεν είχε την ψυχολογία για να δώσει το κάτι παραπάνω, κάπου... κολλούσε!

Η επανάληψη ήταν διαφορετική, ο Πορτογάλος μπήκε μεταμορφωμένος, πήρε τη σκυτάλη από τον Αλγερινό και ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Ο Μασάντο βρήκε πατήματα και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την ανατροοπή! Το αριστερό άκρο της Άρσεναλ... υπέφερε, με τον Μιντ να «βασανίζεται» από τον Μασάντο και να γίνεται αλλαγή! Η σέντρα του στην κεφαλιά του Τζιμπούρ ξεσήκωσε κόσμο και σχολιαστές, ενώ και στη φάση του πρώτου γκολ, κανείς δεν ξέχασε την ενέργεια του στη μικρή περιοχή!

Ο Ζαρντίμ είχε κάθε λόγο μετά το τέλος του ματς να είναι ευχαριστημένος, έβλεπε τα στατιστικά του συμπατριώτη του και τόνιζε στους συνεργάτες του πως με ανάλογες εμφανίσεις ο Ολυμπιακός θα γίνεται ακόμα καλύτερος. Όλοι στις τάξεις των Πειραιωτών ήταν ενθουσιασμένοι με την εικόνα του Πορτογάλου και οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια! Με μέσο όρο βαθμολογίας στον ξένο Τύπο 7.3 ήταν μαζί με τον Αμπντούν και τον Μανιάτη οι κορυφαίοι!

Κάλυπτε με επιτυχία αρκετά μέτρα στο γήπεδο, έτρεχε διαρκώς, άνοιγε δρόμους, βοηθούσε στις αλληλοκαλύψεις και τα 10.982 χλμ το φανερώνουν. Μάλιστα, έτρεξε περισσότερο από τον Μανιάτη (10.374χλμ), αλλά και τον Γκρέκο (10.411χλμ). Με δυο εξαιρετικές πάσες στο ενεργητικό του, 28 συνολικά και ποσοστό επιτύχιας που άγγιζε το 71%. Μπορεί να μην αγωνίστηκε στον άξονα, αλλά από τα δεξιά έδωσε ώθηση και οι 10 επιτυχημένες κούρσες στο ματς αποτυπώνουν την εικόνα του στο χορτάρι. Επιθετικά, έκανε 2 σουτ, τα οποία βρήκαν στόχο, ενώ οι 54 επαφές με την μπάλα δείχνουν τον ρόλο του στην προσπάθεια για την ανατροπή!

Μόλις δυο λάθη στο ματς, αλλά με πολλές βοήθειες στο ανασταλτικό κομμάτι και ιδιαίτερα στην επανάληψη με τους Πειραιώτες να καταφέρνουν να ισορροπήσουν και στα μετόπισθεν. Ο Μασάντο μετά από καιρό εισέπραξε το χειροκρότημα των οπαδών, η εμφάνισή του αποτέλεσε... υπόσχεση για το μέλλον και η φανέλα στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» ήταν το δώρο του στους οπαδούς του Ολυμπιακού που δικαιολογημένα περιμένουν περισσότερα από την πιο ακριβή μεταγραφή της σεζόν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα